Uitdagende baan als docent/onderzoeker Mechatronica?
Robotize the Future!

Saxion heeft samen met de technische bedrijven in de regio de ambitie om de komende jaren samen uit te groeien tot dé (eu-)regionale RoboHub van Oost-Nederland en West-Duitsland. Van deze ambitie kan jij onderdeel uitmaken, door onderdeel van ons team te worden. Enerzijds leiden we de nieuwe generatie Mechatronici op die deze ambitie in de nabije toekomst gaan waarmaken. Anderzijds richten we ons op prototype-ontwikkeling van onder andere robots en drones en de toepassing daarvan in de maatschappij. Bij Saxion gaan onderzoek en onderwijs hand in hand, waarbij het werken met studenten je nieuwe inzichten geeft. Zelfs een combibaan bij onze partnerbedrijven behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteer nu!

Graag verwelkomen we jou bij ons ambitieuze team. Bekijk hieronder onze vacatures:

Docent/Onderzoeker Elektrotechniek & Technische Informatica

(Hoofd)Docent/Onderzoeker Werktuigbouwkunde

(Hoofd)Docent/Onderzoeker Control Engineer

(Hoofd)Docent/Onderzoeker Software Engineer

(Hoofd)Docent/Onderzoeker Mechatronica system engineer

(Hoofd)Docent/Onderzoeker Elektrotechniek

Meer weten?

Voeg lector Dirk Bekke als contact toe via LinkedIn.

Dan maken we snel een afspraak met je voor een kop koffie en rondleiding in ons nieuwe mechtronica lab in Enschede.

Wil je liever skypen? Dat kan natuurlijk ook!

Testimonials


Dirk Bekke [Lector Mechatronica]:

"Mijn ambitie is om het lectoraat Mechatronica als middelgroot Research & Development kenniscentrum te laten fungeren met én voor het regionale bedrijfsleven. De opgerichte Board-of-Industry, een selecte groep bedrijven die bijdragen en meedenken met ons lectoraat, is daarvan de eerste stap. Projectmatig werken de experts, docent/onderzoekers  en studenten als een team samen met de ingenieurs uit de bedrijven. Ik ben pas 1 jaar aanwezig en ik heb al enorm veel kunnen bereiken, mede dankzij al mijn collega's. Het is geweldig om op deze wijze te mogen bijdragen aan de innovatieve kracht van de regio en samen te werken met kleine spin-offs tot de grote bedrijven." 

Roy de Kinkelder [Projectleider]

"Als onderdeel van het lectoraat Mechatronica ondersteun ik samen met onderzoekers en  studenten de Research & Development-activiteiten van regionale bedrijven. We maken écht onderdeel uit van de dynamische innovatie waarbij kennisontwikkeling en nieuwe systeemontwerpen centraal staan. Deze afwisseling van werken met studenten en de mensen bij de bedrijven, maar ook tussen onderzoek en onderwijs maakt het werk bij het lectoraat Mechatronica heel bijzonder."

Vincent Schut [Teamleider onderwijsteam Mechatronica]

"Het opleiden van de toekomstige ingenieurs die interdisciplinair, als system engineer, bezig gaan met de ontwikkelingen van de toekomst: dat wil ik voor de opleiding Mechatronica neerzetten, gezamenlijk met bedrijven uit de regio".

 

 

Hans van der Meij [Docent/onderzoeker]

"Ik zie als senior docent/onderzoeker vaak al snel waar studenten de fout in zullen gaan. Deze studenten in projectonderwijs en de aanverwante lectoraats-onderzoeksprojecten kunnen bijsturen en ze zelf laten ontdekken hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen geeft mij energie."

 

Dr. ir. W.J. (Wilco) Bonestroo [Associate lector]

"Als associate lector cyber-physical systems vorm ik de brug tussen de lectoraten mechatronica en ambient intelligent, de academies Life Science Engineering & Design en Academie Creatieve Technologie en de opleidingen ICT en mechatronica. In projecten trekken we samen op en helpen we het MKB met hun technische uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld Smart Industry en robotica systemen."

Abeje Y. Mersha [onderzoeker]

"Als gepromoveerde UT-RAM onderzoeker heb ik bijgedragen aan internationalisering, het curriculum, de vol- en deeltijdopleiding en de minor specialisatie in het gebied van Robotica en Mechatronica. In het lectoraat ben ik betrokken bij het uitdagen en innoveren van zowel regionale, nationale als Europese toepassingsgerichte projecten. Werken bij Saxion betekent voor mij het uitdragen en ontwikkelen van mijn expertise en de studenten uitdagen tot het uiterste te gaan. Na lange tijd in combinatie functie docent/onderzoeker te hebben gewerkt ga ik nu in een voltijd-baan de basiskennis van het lectoraat uitbreiden."

Sanja Maksimovic [docent/onderzoeker]

"In mijn combinatie functie van docent/onderzoeker geeft ik les bij de opleiding Electrotechniek/Technische Informatica en via mijn specialisatie op computer vision ben ik 2 dagen per week betrokken bij het lectoraat. Het internationale karakter en de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen spreken mij erg aan."

Powered by The Chain Company

The Chain Company is strategisch partner van Saxion in deze recruitment campagne.